Budapesti Halfesztivál Szolgálatatáok,Webáruház Megéri jégesőelleni autóponyvát vásárolni?

Megéri jégesőelleni autóponyvát vásárolni?Az autó fényezésén és az autóüvegen lévő apró, vagy nagyobb sérüléseket általában a jégeső okozza, kivéve, ha gondoskodunk autónk számára jégeső elleni autóponyváról, melyet innen érdemes megrendelni:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/jegesoellen-vedo-autoponyva

Ezek a sérülések igen bosszantóak, nem beszélve a javításból eredő költségek nagyságáról. Akinek nincs rész –,vagy teljes körű biztosítása az autójára, hanem csak felelősségbiztosítása, az maga fizeti meg a javítás költségét.

Egy biztos, akár mogyorónyi, vagy lúdtojásnyi jégeső is esik,a szabad ég alatt álló autó mindenképpen károsodik, különösen olyan nagy részeken, mint a tető, a csomagtartó és a motorháztető.  A kisebb jégdarabok elsősorban az üvegre veszélyesek, mert nagy repedéseket okozhatnak.

A jégesőelleni autóponyva megvédi az autót?

A jégeső elleni autóponyva jó alternatívája a kocsi beállónak, vagy a garázsnak. A ponyva nem nyújt 100%-os védelmet, nagyobb méretű jégeső esetén a sérülés veszélyét nem lehet teljesen kizárni, de a legrosszabb esetben sem éri nagyobb sérülés az autót.

De a jégeső elleni autóponyva átfogó védelmet garantál az olyan sérülések ellen, mint a karcolások, horpadások és repedések az autó fényezésén, üvegén és karosszériáján. Az ilyen mobil jégeső elleni védelmet ezért jégesővédő garázsnak is nevezik

Fontos a jégesőelleni autóponyva helyes rögzítése

Annak érdekében, hogy autó védve legyen, a jégeső elleni autóponyvát megfelelően kell felszerelni. A ponyva egyszerű lerakása nem elég, mert jégesőt és esőt gyakran erős szél kíséri. Minden jégeső elleni autóponyvához használati utasítás tartozik, amelyet érdemesfigyelmesen elolvasni és betartani, hogy a termék az autónak optimális védelmet biztosítson.

Mire figyeljünk jégesőelleni autóponyva kiválasztásánál

  • rögzítési lehetőségre
  • ponyva szellőzésére
  • oldalvédelemre
  • vastagságra

Egy jó minőségű jégeső elleni autóponyva befektetés a jövőbe, mert többször használható, és a költsége alacsonyobb a jégeső vagy egyéb behatások után szükségessé váló javításhoz képest.

A különböző jégeső elleni autóponyva gyártók közötti méretek márkánként eltérőek lehetnek, ezért minden márkának megvan a saját méretmegfelelő táblázata.