Budapesti Halfesztivál Egyéb kategória Nyíregyházi klímatelepítés felesleges idegeskedés és időhúzás nélkül?

Nyíregyházi klímatelepítés felesleges idegeskedés és időhúzás nélkül?A Fábián Klíma egész évben akciós klímakészülékeket kínál ingyenes szállítással, és beszereléssel

Klíma Nyíregyháza vagy annak vonzáskörzetében? Ugyanakkor az építőipari munkákra mindenki aggodalommal gondol. Mi fog történni a lakásommal? Mennyire bontják meg a már álló szerkezetet? Mennyi kosszal, problémával és zajjal fog járni a munka? Szeretnénk, hogy a Fábián Klíma ügyfelei ne így gondoljanak a klíma telepítési szolgáltatásunkra!

A Fábián Klíma Nyíregyháza teljes területén és annak közvetlen vonzáskörzetében is dolgozik a szerelőcsapatával. Amennyiben megtisztel a bizalmával, és tőlünk rendel klímát beszereléssel, vagy esetleg már rendelkezik a készülékkel és csak a telepítésre van szüksége, akkor is garantáljuk, hogy minőségi, balesetbiztos és esztétikus munkát végzünk.

Egy átlagos szerelés 3-4 óra között mozog, a szerelési körülményektől függően. Amennyiben egyedi igényei vannak, vagy a nyíregyházi otthonának kialakítása eltér a megszokottól, a rutiszerelésből lehet 5-6 órás munka is. Ebben az esetben is a szerelőink a maximális teljesítésre törekednek, így inkább több időt szánnak a folyamatokra, mint lemondják a megrendelést.

Általában egy délelőtti és délutáni időpont közül választhat, amennyiben nyíregyházi klímaszerelést rendel. A délelőtti cím 9 és 10 óra között aktuális, a délutáni cím 14 órától kezdődően. Függetlenül attól, hogy családi- vagy társasházban él, szerelőink minden esetben törekednek arra, hogy a zajjal járó munkálatokat (fal átfúrása) olyan időpontban végezzék, amikor a lakóközösséget vagy a család legkisebb tagjait sem zavarja a mindennapjaiban.

És a megrendelőinknek legfontosabb – a Fábián Klíma szerelői nem hagynak maguk után szemetet, sittet vagy port. A klíma telepítésének, legyen az nyíregyházi társasház vagy vonzáskörzeti családiház, nem szabad felújításra emlékeztető állapotokkal járnia, amennyiben a szerelők igényes és szakmailag megfelelő munkát végeztek. Minden esetben kifejezetten a szerelési munkálatok után használható ipari porszívóval takarítják el a szerelési munkálat nyomait, és természetesen a beltéri egység alatt elhelyezkedő berendezési tárgyakra maximálisan vigyáznak, akár segítenek elpakolni is. Ez alól kivételt képez, ha vésésre van szükség, akár a teljes lakás hosszában. Ezeket a munkálatokat elsősorban felújítások esetében javasoljuk.

Ezzel együtt egy átlagos nyíregyházi lakás esetében nem szükséges a vezetékek vagy az áramtábla cseréjére, hiszen a klíma nem a honlapon vagy a dobozon szereplő nagyságú áramot vesz fel. Abban az esetben van szükség villanyszerelő bevonására, amennyiben az otthona a századforduló környéke óta nem volt korszerűsítve.

A garanciapapírt és a Telepítési Tanúsítványt szerelőink minden esetben átadják az elvégzett munka után, amellyel tudja igazolni a szakszerű beszerelést, másrészt ha probléma lép fel a készüléke működésében, garanciális körülmények között érkeznek ki ismételten a szerelőink megoldani a problémát.

A nyíregyházi és vonzáskörzeti klímatelepítések nagyrésze rutinszerelés, ahol semmiféle meglepetés nem éri a megrendelőinket, így nyugodtan keresse fel a Fábián Klíma munkatársait, akik az egyéb felmerülő kérdéseire is megnyugtató választ adnak!